ABOUT kita

  • Founded in pungkasan 2014, perusahaan wis specialized ing prodhuksi macem-macem specifications mesin engraving laser, serat optik laser machine menehi, serat optik mesin nglereni laser. Perusahaan wis nandur modhal akeh banget ing ngembangaken garis awet lan automation mesin laser. Produk sing utamané dipigunakaké kanggo kaca.

  • Cooperation

    Cooperation

    Saben produk wis kasebut kanthi teliti, digawe, iku bakal nggawe sampeyan wareg. produk kita ing proses produksi duwe ...
  • Global

    Global

    Dina iki, We are karo passion gedhe lan tulus luwih nepaki kabutuhan pelanggan global kita 'karo kualitas apik ...
  • Teknologi

    Teknologi

    Kanthi teknologi inti, berkembang lan ngasilaké produk kualitas miturut ...

Baru

Feature Products

Tampilan Online Chat!