Ngeunaan Us

  • Diadegkeun dina telat 2014, pausahaan ieu husus dina ngahasilkeun rupa spésifikasi tina mesin ukiran laser, serat optik laser mesin nyirian, serat optik mesin motong laser. parusahaan geus invested beurat dina ngamekarkeun garis awét sarta automation mesin laser. Produk utamana dipaké pikeun ékspor.

  • Gawé babarengan

    Gawé babarengan

    Unggal produk anu taliti dijieun, eta bakal ngajadikeun anjeun wareg. produk urang dina proses produksi gaduh ...
  • sadunya

    sadunya

    Kiwari, Urang téh kalawan gairah hébat sarta kajembaran jang meberkeun minuhan kabutuhan konsumén global kami 'kalayan kualitas alus ...
  • teknologi

    teknologi

    Jeung téhnologi salaku inti, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun produk kualitas luhur dumasar kana ...

Arrivals anyar

fitur Produk

WhatsApp Online Chat!